Hårresande planer (fast egentligen tvärtom).

eftersom jag nu befinner mig tre månader + postpartum tappar jag hår i drivor. Under denna graviditet fick jag faktiskt det där tjocka, glänsande håret en hört så mycket om - som jag bestämde att var en myt när jag väntade Tova och mitt hår agerade risbuske. Tappade svinaktigt mycket hår när Tova var tre-fyra månader så gissar att det är dit jag är på väg nu också. Då klättrade mitt hårfäste uppåt och jag fick stora vikar på vardera sida om pannan, som tur är växte det tillbaka efter ett tag. Inte lika tjockt, men eftersom jag kombinerar gravid-/ammingshormoner med hypotyreos så kanske det ändå hade blivit tunt. Ska inte skylla allt på postpartum.
Nåja, nåja. Jag har nu ganska långt hår igen, tror det går till halva ryggen och jag har såååå varmt. Svettas så mycket hela hela tiden och har alltid upp håret i en bulle mitt på huvudet för att ej avlida i svettdöden. ... så, med andra ord funderar jag på att klippa av mig cirka allting. Eh. Sa åt Sami för ett tag sen att han skulle stoppa mig om jag hotade klippa av mig håret, för jag "skulle ha långt" men nu känner jag att det inte finns någon vits med långt hår. Det är varmt och klibbigt.


jag bläddrade igenom gamla bildmappar och hittade foton från när jag senast kapade av mig håret och hur fint var inte det?! Minns frisyren som luftig och praktisk, så tror det blir att boka tid till frisör under Samis semester och få lite lättnad i livet. Måste tyvärr hitta en ny frisör, då min som jag gått till i nästan 20 år ska gå i pension. Vad är nu det för stil? Va? Jaja, får säga som Tova: "det gör inget, det ordnar sig".

Kommentarer

 1. Både långt och kort hår är snygga, fast på olika sätt. Särskilt om man har det där självfallet. Hälsar hon som har väldigt svårt att hitta den där frisyren som skulle vara "rätt".

  SvaraRadera
  Svar
  1. ehe, efter graviditeten är mitt hår mest som en gammal trasa, så något måste ju göras ;)

   Radera
 2. Det där korta var väldigt väldigt fint på dig ♥

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!