Vecka 30, 31 och 32.jaha. Sedan sist har tre graviditetsveckor passerat och jag kan nu inte säga att jag minns något speciellt från dem, förutom att Kringlan har börjat kickboxas på någon nerv så det skaver fruktansvärt i de - eh - nedre regionerna. Mycket obekvämt. Har haft svårt att somna och att somna om, på nätterna i alla fall. Dagtid är jag något av en zombie som kan flyta iväg till sömnens land lite nu och då, vågar därför inte köra så mycket bil just nu, speciellt inte när det blivit mörkt och halt ute. Kan ju berätta att Tova tycker jag är väldigt tråkigt sällskap just nu... Jag har dessutom börjat bli lite inåtvänd nu, kan inte processa mycket information och är väldigt känslig för allt möjligt.

idag var jag på besök till mödravården och vägde, mätte och lyssnade på lilla hjärtat. Allt såg bra ut och mitt järnvärde har klättrat upp igen, så nu kan jag ta tillskott varannan dag istället för varje. SF-måttet ligger på 30,5 centimeter redan, var ska detta sluta (sist slutade det på cirka 39 centimeter)? Min barnmorska sa också att hon tyckte sig känna att Kringlan har lagt sig med huvudet neråt, att hen ligger med ryggen på högra sidan är väldigt tydligt. Där har hen legat ett tag, ständigt till höger.

nästa vecka är det dags för tillväxtultraljudet och därefter kan vi börja göra en förlossningsplan. Det närmar sig nu, alltså! Några dagar efter TUL (är så veckovill just nu med alla helgdagar, så fråga mig inte vilken veckodag det är vi ska till något ställe för det är helt kaos i hjärnan) ska vi på vårt tredje Aurora-samtal. Ska bli spännande att se vad våra alternativ är, efter TUL!

förresten, idag är det (enligt min gravidapp) 61 dagar till BF!

Kommentarer