I mitt liv står det still hur jag än springer.

hm1
hm2

i min hjärna står det stilla, utanför fönstret går det vita gäss på de grågröngrumliga vågorna. Jag kommer snart få ont i magen, för jag äter mjölkchoklad fast jag inte tål det egentligen. Vuxet, hanna. Vuxet. Jag kanske inte vill vara så vuxen idag. Jag drömmer om att ha tid att gå på loppis i lugn och ro, om att köpa hem de där bärbuskarna vi planerat plats för. Hur ska jag hinna? Känner ibland att livet rusar ifrån mig och att jag liksom inte hinner med. Försöker tänka att det bara är nu. Det kommer lugna sig. Det kommer lätta. Sen. Nu får jag bita ihop och göra det bästa av situationen. Kämpa framåt och försöka att inte titta tillbaka.

periodvis hanterar jag livet dåligt. Just nu har jag ramlat in i en sådan period. De går över. De suger, men de går över.

Kommentarer

  1. När maj tog slut så fick jag nästan panik att sommaren typ var över, men den borde ju knappt börjat. Men allt går så fort och jag hinner inte riktigt med :O Ska bli skönt att få semester så jag får ta dagen lite mer i mitt eget tempo igen ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!