tisdag 24 maj 2016

GLHF.

.. ja, alltså. Det här med att göra rutiner för någon som ena natten sover från klockan 23.30, äter runt 04 och sedan vill stiga upp klockan 07 - till att somna runt 23.30, äta klockan 06.15 och sedan vilja stiga upp först klockan 09.15, det är inte lätt. Inte för att jag klagar egentligen. Vill hon sova så får hon sova. Bara för det vaknade hon från sin vila nu. Nåja. Alltid något!

2 kommentarer:

 1. åh den där första tiden var så luddig och liksom dimmig. man visste varken ut eller in och frågade sig själv ofta hur det skulle vara eller hur det borde vara. vi fann svaret i att följa vår lilla. vi struntade i alla rutiner och lät det hela följa hans takt. sen kom jag av mig och bestämde mig för att "nu ska han sova" och försökte på något sätt bestämma det. det var tufft och vi bråkade mycket om det. han var ledsen och jag var ledsen och helt slut. sen kom jag på mig själv och bestämde mig för att sluta med det och följde honom återigen. och så började allting fungera som det skulle. det är så svårt att allting är så olika, det som funkar för den ena funkar inte för den andra osv. lurigt. tack förresten, för att vi får läsa de här små uppdateringarna om hur ni har det, tycker om det. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, luddig är bara förnamnet! Vi har det problemet att hon inte vill sova, hon skriker och skriker och skriker och kämpar mot sömnen, därför funderade vi om det skulle vara bra att försöka få till någon slags rutiner för henne. Idag, bara för det, har hon sovit hur bra som helst (!) ute i vagnen (!). Det har då aldrig hänt förut! Ja, mycket lurigt det där med bebisar!

   men tack själv för dina fina kommentarer! Kram!

   Radera

• skriv gärna namn på kommentaren du lämnar.
jag svarar på kommentarer här i min blogg.
• jag godkänner kommentarer innan de publiceras.

• inga bloglovin'-byten. Du kan däremot gärna följa min blogg här.
• spam raderas direkt ("var med i tävling/veckans blogg" är också spam).