fredag 6 november 2015

De fyrbenta familjemedlemmarna.

e2
e1

NAMN: Elvis
ÅLDER: 5 ½
RAS: blandras (möjligen lite norsk skogkatt)
KÄNNETECKEN: brungråfläckig på vit grund, yvig svans
EGENHETER: lagom pratsam, älskar fötter och skor, är rädd för allt som låter, tycker mest om att bli buren om han får hänga över axeln på en. Måste få lukta och smaka på ens hand innan han låter en klappa honom, låter en inte honom göra det kan han bli lite surig och istället smaka med tänderna. Kan öppna dörrar genom att hoppa på handtagen och dra upp dem med klorna. Har nästan lärt sig vad som menas med kommandot ”sitt”.

s1
s2

NAMN: Sid
ÅLDER: 5
RAS: blandras
KÄNNETECKEN: har ”för många” tår på alla tassar, frampå ser det ut som att han har tumvantar. En liten svart fläck längst ner på nosen. Grårandig med parenteser mitt på ( ).
EGENHETER: om han gör bort sig springer han och gömmer sig så långt bort från alla andra han kommer, har upptäckt att han blir utkastad om han biter på Elvis så Elvis piper (smart när han vill gå ut, bara att gå och bita på brorsan lite), vill hemskt gärna följa med på promenader och då gärna springa längst fram, fast han inte vet vart en är på väg. Biter aldrig människor. Gillar att sitta i famnen.

m1
m2

NAMN: Molly
ÅLDER: 2 ½
RAS: blandras, ena föräldern är i alla fall Ragdoll
KÄNNETECKEN: svart, blank päls med grå hårstrån runt nos och mun och en mörkbrun krage om halsen på sommaren. På vintern luddig och svartbrun skrud. Stor svans.
EGENHETER: jamar i princip aldrig, pratar med ett ”urrurrurr”-ljud (lätt att förklara, eh). Är vår lataste familjemedlem och tar gärna sovmorgon några timmar efter att herrarna gått ut. Blir totalt ledlös när hon myser, äter gärna upp Elvis mat och sedan sin egen om en inte håller vakt. Lägger sig gärna mitt på soffan och vägrar flytta på sig.

inskickat till det här.

4 kommentarer:

 1. Men vilka underbara sötnosar! Vill hemskt gärna skaffa katt och det här spär ju på den längtat kanske mycket kan man lugnt påstå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. de tackar som allra ödmjukast ;) det förstår jag, klart en ska ha minst en kattkompanjon! :D

   Radera
 2. fin presentation av fina fyrfotingar :)

  SvaraRadera

• skriv gärna namn på kommentaren du lämnar.
jag svarar på kommentarer här i min blogg.
• jag godkänner kommentarer innan de publiceras.

• inga bloglovin'-byten. Du kan däremot gärna följa min blogg här.
• spam raderas direkt ("var med i tävling/veckans blogg" är också spam).