måndag 22 april 2013

För övrigt.

den här texten är borttagen då jag inte tyckte att den kändes bra.

så, med det sagt:
vill du se mer av något på min blogg?
saknar du något på bloggen som kanske funnits förut?
vad för slags inlägg uppskattar du?
vad får dig att vilja skicka iväg en liten kommentar?

20 kommentarer:

 1. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT för att jag inte kommenterat på jääääääättelänge! Jag brukar försöka skicka iväg en liten hälsning (för jag älskar vartenda inlägg du gör och vet själv hur otroligt oinspirerande det är att själv inte få någon respons!) Jag tycker vi i bloggvärlden SUGER rent ut sagt, på att kommentera hos varandra och uppmuntra och lyfta det vi tycker är bra! (och nu menar jag inte alla dessa människor som kommenterar runt hos folk bara för sakens skull för att "synas" bättre själva. De kan lägga sig under någon sten någonstans!!)

  Jag tycker du är grym Hanna! Låt det inte ta mer tid mellan inläggen, fota fota fota fota, för det är då man utvecklas och finner små vackra saker i sin vardag som man annars kanske inte tänkt på att föreviga. Man får försöka tänka någonstans, även om det är extremt tråkigt, att folk faktiskt går in och tittar, kanske nickar lite gillande eller visar någon av ens bilder för sin vän, men att de är för lata för att kommentera. Tyvärr...

  Jag får inte heller så mycket kommentarer men tänker att det måste gå fram till någon. Trodde jag skulle få jättefin respons för mina bilder från Budapest, men den blev knapp... :(

  Puss på dig och håll ut i bloggosfären!

  SvaraRadera
  Svar
  1. men vad du är fin! <3

   ja, alltså - jag vet ju själv att jag är dålig på att kommentera, men jag brukar försöka ändå, speciellt om bloggaren berättar att den inte är så pepp för tillfället och vill försöka få någon slags inspiration. Man borde bli bättre på att uppmuntra bloggare vars blogg man tycker om, och kanske även bli bättre på att tipsa om andras bloggar. Får försöka ta tag i sådant om jag känner inspirationen igen, det är ju bara det också - när jag är låg blir jag inte direkt bättre på att kommentera hos andra heller :(

   jag tyckte om dina Budapest-inlägg, det tror jag att jag sa också! Man blir ju så ledsen på sådant, när man liksom ansträngt sig och känt sig rätt nöjd med upplägg och bilder och berättande och sådär :(

   det samma till dig!

   Radera
  2. Nej det blir ju så :( Jag hoppas du får inspiration igen och att dina fina inlägg duggar tätt igen!

   Neeej, jag tror faktiskt inte att du kommentera något av mina Budapestinlägg, men du var jätte uppmuntrande innan min resa!! :) Blir alltid så glad när du tittar in, och jag ska verkligen anstränga mig för att bli bättre själv!

   Kram!

   Radera
  3. det hoppas jag med :)

   nämen, jag var helt övertygad att jag kommenterat! Kanske de försvann i cyberrymden (eller så förvirrade jag mig själv och glömde trycka på "skicka" eller liknande, underligare saker har hänt) :O

   kram!

   Radera
 2. Det är inte lätt, det här med kommentarer. Jag läser ett antal bloggar men de är få inlägg som jag kommenterar, kanske det är ett allmänt fenomen. Även om bloggen är intressant och varierande. Kanske det är mänskligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. men mamma, om bloggaren inte vet om någon gillar det den gör, hur ska den då få motivation att fortsätta? :(

   Radera
  2. ja, det är en bra fråga för "bloggosfären". Och som följare får man visst tänka till. Det är ju oftast bloggar som tillför något som man följer och fortsätter att följa - men sant, man ska tala om det för bloggaren också. Det är ju det här med interaktivitet som man menar att numera finns. Kanske följare inte är så bra på det som de borde. De som själva bloggar är kanske mera medvetna om det i alla fall. I alla fall, jag gillar din blogg, det vet du säkert också - men jag är väl också en av de mest partiska vad gäller just din blogg :)

   Radera
  3. jamen precis, jag vet ju inte vad någon annan tycker om inte denne någon säger sin åsikt - jag kan ju köra fast i mina egna spår och inte alls förstå varför jag tappar t.ex. följare på bloglovin'.

   nja, det vet jag väl inte om jag vet, men det är bra att du säger det i alla fall :)

   Radera
 3. Hanna, du vet att jag är superdålig på att kommentera, förlåt för det, men du får inte blogga mindre! Då har jag ju inte några fina bilder att titta på! Jag ska försöka skärpa mig med kommentarerna! Vi kan fotografera lite någon kväll så kanske du får lite mer inspiration :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, fast du har (underligt nog) varit en av de bättre kommenterarna (kommentatörerna?) på sistone ;) vi får se, jag kommer nog tillbaka om en stund, förhoppningsvis med ny energi och inspiration.

   JA, det låter som en bra idé! :D

   Radera
 4. Maximus Stressus02 maj, 2013 10:13

  Förlåt, jag har haft väldigt ont på tid på sistone och även om jag kikar in bloggen med jämna mellanrum så har jag sällan haft tid att kommentera. Jag tycker nog att du kan fortsätta i samma stuk som vanligt, det är alltid trevligt att se hur du/ni har det :) Se någon annans vardag helt enkelt... Kanske lite mer illustrationer och texter? Jag återkommer med mer feedback senare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för dina åsikter (ser fram emot fler när du hinner ;) ) - angående illustrationerna tror det kommer vara en liten torka fortsättningsvis, för jag har helt enkelt ingen som helst lust att ens dra ett litet streck på ett papper just nu, kanske det ger sig så småningom, jag vet inte.
   Vad för slags texter menar du? Menar du delar ur berättelser eller sådant som finns i min "ord&meningar"-kategori? :)

   Radera
 5. Maximus Stressus02 maj, 2013 10:20

  Angående o/gilla-knapparna så tycker jag att de fungerar lite sådär, jag tycker att den ibland inte registrerar om man bara trycker en gång. Sen så tänker jag att det är ganska tråkig feedback och att du snarare förtjänar en kommentar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo, jag vet - de är ju bloggers egna och sådant har ju ... en tendens att inte riktigt fungera som det ska, men jag tänker mig att om fler använde dem skulle det i alla fall finnas 1 eller 2 registrerade o/gillningar (... bra ord).
   Jag har letat efter andra sådana här knappar, men jag orkar inte pyssla ihop en egen och jag vill inte ha en Facebook-gillaknapp här.
   Det är fint att du tänker så, även om jag blir glad över att bara se att någon klickat i en ruta, det ger mig en liten knuff att fortsätta :)

   Radera
 6. Jag kommenterar ju i perioder, och det hänger ju ihop med att jag inte läser bloggar så ofta mera. Nu när jag loggade in på bloglovin hade jag över 400 olästa inlägg igen då jag inte läst bloggar på nästan två veckor. Men, jag kan ju också försöka bättra mig,flr jag vet hur tråkigt det är när ingen kommenterar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. men varför läser du inte bloggar mer? Det låter ju inte roligt alls :(

   hur går det på jobbfronten nu, förresten? :)

   Radera
  2. Nå, det är väl helt enkelt så att jag prioriterar bort både min egen och andras bloggar just nu då jag känner att tiden och orken inte räcker till riktigt. När jag kommer hem från jobb så är jag oftast så trött att jag inte ens orkar starta datorn, utan jag prioriterar att umgås med Simon/familjen på kvällarna istället. Därför kan det gå flera veckor innan jag ens går in på bloglovin.

   Jodå, är ju kvar på Ängsbacken till augusti i alla fall och efter det får vi väl se vad som händer :)

   Radera
  3. ja, jag vet ju hur det är. Jag far in till stan till 07.30 och jobbar till 16.25 och sen ska det middagas och sådär. Men jag tror att hittar jag lite inspiration så hinner jag nog blogga igen.

   det är ju bra :)

   Radera
 7. Jag läser många bloggar och kommenterar nästan aldrig. Tänker inte ens på det, förutom när det dyker upp såna här inlägg om önskan att få mer kommentarer och respons.. Nåväl,som sagt(skrivet?)läser jag många bloggar och din är en av mina favoriter för jag tycker att du är bra på att variera dina inlägg och att du lägger upp mycket fotografier och så.
  Ska försöka börja kommentera mera, lovar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej, jag tror att man lätt blir att tänka att "ähmen det vet de ju, så det behöver jag inte säga", men jag har verkligen ingen aning om vad någon annan tycker och om ingen säger något så utgår jag ifrån att alla tycker allt jag gör är dåligt och följer mig bara för att ha någon att håna (nej, jag är inte helt logiskt alltid).

   tack för din kommentar - fick upp lite pepp att ta tag i bloggen igen!

   Radera

• skriv gärna namn på kommentaren du lämnar.
jag svarar på kommentarer här i min blogg.
• jag godkänner kommentarer innan de publiceras.

• inga bloglovin'-byten. Du kan däremot gärna följa min blogg här.
• spam raderas direkt ("var med i tävling/veckans blogg" är också spam).