måndag 3 december 2012

Roligt liv.

lämnade in min dator till MKAB idag och för en stund sen ringde de och berättade att man skulle behöva byta skärmen på den och det skulle kosta över fyrahundra euro (köpte datorn för ungefär samma pris och har inte älskat den villkorslöst, om man säger så). Inte nice. "Jag tror vi får låta den gå", sa jag. Nu måste jag införskaffa mig en ny dator ... typ igår. Kul. Verkligen. Får se när jag kan börja leva på Internet igen.

8 kommentarer:

 1. ett tips till dig då som du kan spara många kronor på är att kolla på www.billigteknik.se , där köpte jag min stationära för ca 4500 och den är jag dö nöjd med :) hur bra sida som helst :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för tipset, men jag håller mig nog att köpa på åländsk mark :)

   Radera
 2. Men :O ÖVER 400 EURO!? (önskar att man kunde skriva stora siffror såå som man kan skriva stora bokstäver. Skulle behövas nu!) Helt sjukt vad dyrt :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, typ 480 eurosar! Ja! Men det går på hemförsäkringen, så jag kan köpa en likvärdig ny :)

   Radera
 3. AlAkAzAM och MAx, hAn vAnn!03 december, 2012 21:30

  Antar att det är en laptop, det finns väl ändå ett uttag för extern skärm? Antingen HDMI eller VGA... Visst blir datorn mindre portabel, men du slipper slänga ut himlans massa pengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det är en laptop och jag vill ha en laptop som går att använda som laptop. Det finns uttag för skärm, men det känns inte värt det. Jag vill ju kunna ta datorn med mig och sådär.
   Det här går på hemförsäkringen så jag kan köpa en ny, så det löser sig.

   Radera
 4. Usch vad jobbigt! Jag sitter hos pappa med datorn för jag har inte haft internet på två dagar... nu visade ju sig att jag högst antagligen hade internet hemma hos mig redan igår, jag hade bara kopplat sladden lite fel. MEN det hör inte hit! Det jag ville få fram var att jag vet hur jobbigt det är att vara utan!

  SvaraRadera

• skriv gärna namn på kommentaren du lämnar.
jag svarar på kommentarer här i min blogg.
• jag godkänner kommentarer innan de publiceras.

• inga bloglovin'-byten. Du kan däremot gärna följa min blogg här.
• spam raderas direkt ("var med i tävling/veckans blogg" är också spam).