Tillbaka till vardagen.

kid1
kid2
livet med barn i två bilder.

så blev det måndag, sjätte augusti och Samis semester tog slut. Slött. Så slött. En vänjer sig alldeles för fort vid en vardag där alla är hemma och allting känns enkelt. Nu mjukstartar jag verkligheten med att vara barnfri tills imorgon, Tova åkte till sin farmor och farfar igår. Känns väldigt underligt att vara ensam hemma. Alltså helt ensam. Vad hittar en på? Kanske en tar en tupplur? Jag vet inte.

i helgen fick vi äntligen regn och luften laddades ur, idag var det 16 grader när jag steg upp och det kändes faktiskt helt okej. Jag har stängt av luftpumpen och vädrar istället genom att ha fönstren öppna! En annan sommar hade det varit en självklarhet, men inte denna. Nu har det gällt att vara snabb i dörren så en inte släpper in värmen, eh.

jag tänker väl inte välkomna hösten riktigt än, räknar augusti till en sensommarmånad. Höst blir det först när maneterna kommer, för då slutar jag simma. Vill inte simma med dem, tycker de är lite obehagliga. Dessutom obehagligt lätta att råka göra sönder. Sådant vill jag inte pyssla med. Nåja, nåja.

nu rullar vardagen igång igen.

Kommentarer