Vecka 37.

37

vecka trettiosju är här och det här preggot börjar känna sig rätt färdig med bakandet av bebis. Kom uuuuut! Eller ja. Från och med nästa vecka ger jag Semlan OK att börja flytta ut från magloftet och in på Sörbogården (som stället vi bor på nu heter). Skulle egentligen varit på sista ultraljudet imorgon, men det blev flyttat till på måndag. Gör inte mig så mycket, skönt att ha en vecka då jag inte behöver åka någonstans. Ser fram emot att se Semlan en sista gång i magen i alla fall! Ska bli roligt att höra hur stor hen har blivit sedan sist. Förhoppningsvis ligger hen inom det normala fortfarande.

appeliapp

när jag kikade i min gravidapp i morse såg jag att det har kommit upp en ny grej. Det är alltså den här "klicka här när du har fött"-texten jag syftar på. Kände lite att WOAH - det är faktiskt inte länge kvar nu, Semlan kan faktiskt bestämma sig för att komma när som helst! Har dock inte känt av något annorlunda, så jag tror inte det är på gång riktigt än.

jaha, måendet då? Som vanligt, skulle jag säga. Halsbränna på kvällarna, foglossningsvärk på dagarna. Är dessutom trött som ett himla spån och kan knappt förmå mig själv att gå till toaletten (ja, alltså, jag går ju dit ändå, men det är ju ... jobbigt). Har ju sovit dåligt i någon månad nu och räknar inte med att sova bättre när Semlan är på utsidan. Men ja. Då är vi ju två som kan turas om att sova dåligt, nu är det ju bara jag.

Semlan trycker på allt hen kommer åt och emellanåt är det faktiskt lite obehagligt, hen är ju så himla stark! Får ibland försöka peta tillbaka små fötter som försöker töja ut magen åt håll den inte går att töja. Märker också att jag gått helt in för "boandet" nu. Det enda jag orkar ta mig tid att pyssla med är just saker inför Semlans ankomst. Känner dock att vi har det mesta på grej, så jag är inte ens stressad. Ännu. Brukar vara bra på att stressa upp mig på slutet. Vi får se.

v37

Kommentarer